FOUR Connect SOLO 5m RCA cable

549.00 sis. alv 24% + toimitus

FOUR Connect High-End RCA-kaapeli.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksiin! (ei koske kotiin kuljetusta)

  • Oikein-merkki Nopea toimitus Postin tai Matkahuollon kautta
  • Oikein-merkki Hyvä palvelu
Tuotetunnus (SKU): 4-800654 Osastot: , , , ,

Kuvaus

″Just listen to my soul″

Me suunnittelimme SOLO RCA-kaapelit ihmisille, jotka haluavat tuntea koko dynamiikan musiikista ja nauttia luonnollisesta äänentoistosta.

Kaapelisssa on käytetty furukawa OCC kuparia, joka on paraslaatuinen materiaali mitä kaapeleissa on koskaan käytetty! Tämä takaa sen, että kaapelin sisäinen kapasitanssi on todella pieni, ja sen äänellinen värittymä on mahdollisimman vähäinen = Suuri kapasitanssi kaapelissa toimii jakosuotimen tavoin ( syö korkeita taajuuksia ja mahdolliset harmoniset kerrannaiset ihmisen kuuloalueella jäävät silloin toistumatta, jolloin se voi vaikuttaa tilavaikutelman syntymiseen ).

Kaapelit ovat käyneet läpi pitkäjaksoiset kuuntelutestit, jotta löysimme parhaat mahdolliset materiaalit sinun kuuntelunautinnon takaamiseksi. SOLO RCA-kaapeleiden ääni on jotain mikä pitää kuulla! Dynamiikka on hiottu viimeistä säveltä myöden kohdalleen, tilavaikutelma on ällistyttävä koko taajuusalueella. Ääntä on helppo kuunnella, siinä on huikeaa ilmavuutta, iskevää voimaa sekä tinkimätöntä tarkkuutta! Toivomme nautinnollisia kuunteluhetkiä SOLO -sarjan RCA-kaapeleiden myötä.

SOLO -sarjan RCA-kaapelit ovat loistava valinta mihin tahansa äänijärjestelmään niin kotona kuin autossa, joissa tahdotaan parasta mahdollista ääntä mihin RCA-kaapeli on koskaan pystynyt.

Kaapelit on suojattu ulkopuolelta kestävällä punossukalla ja viimeistelty kutistesukalla jossa on merkintä signaalin suositeltuun kulkusuuntaan.

Liittimet on todella järeät, täysmetalliset ja niissä on kierrelukitus mikä takaa sen, että liittimet pysyvät varmasti paikoillaan tilanteesta riippumatta. Kontaktipinnat ovat kullattua kuparia mikä takaa parhaan mahdollisen kontaktipinnan signaalin kululle.

Eroa ei voi nähdä vaan se pitää kuulla!

Lisätiedot

Paino 1.60000 kg (kilogramma)

Manuaalit

Malli

Mallin tekniset tiedot

Tekniset tiedot