Pioneer AKTIIVISUBWOOFER 50/150W

419.00 sis. alv 24% + toimitus

Aktiivisubwoofer

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksiin! (ei koske kotiin kuljetusta)

  • Oikein-merkki Nopea toimitus Postin tai Matkahuollon kautta
  • Oikein-merkki Hyvä palvelu
Tuotetunnus (SKU): TS-WH500A Osastot: , ,

Kuvaus

TS-WH500A on äärimmäisen kapea mutta silti tehokas subwoofer-järjestelmä autoosi. Sen sisään rakennetun MOSFET-vahvistimen tehostus on jopa 150 wattia, alumiinisen kartiowooferin kautta. Tässä subissa on hyödynnetty ainutlaatuista vaaka-pystysiirto- tekniikkaa, jolla tuotetaan pystyvärinä vaakatasoisella voimalla, ja siksi kaiuttimen tuottama bassoääni on aito, kirkas ja laaja-alainen.

HVT-tekniikka
Vaaka-pystysiirtotekniikka (HVT) on uraauurtava lähestymistapa kaiutindesigneihin. Sen ainutkertainen mekanismi muuttaa kaiuttimen toimintatapaa tuoden huomattavia etuja verrattuna perinteisiin kaiuttimiin – koskien niin kokoa kuin ääntäkin.

Vähemmän kohinaa
Tässä subissa on kaksoisvälikalvot ja -moottorit, joilla varmistetaan kalvon ja äänikelan liikkumissuunnan symmetria ja estetään näin ei-toivottu värinä. Värinä ei pääse siirtymään ajoneuvon runkoon ja bassoääni on kirkas.

Joustava asennus
TS-WH500A-kaiutin on kapea ja siksi asennettavissa useisiin eri paikkoihin, kuten tavaratilaan tai matkustajan istuimen alle ilman, että äänenlaatu kärsii. Kaiken lisäksi se sopii lukuisiin eri automalleihin.

Lisätiedot

Paino 4.77000 kg (kilogramma)

Manuaalit

Lataa TS-WH500A-manual-en-fr-de-it-pt-ru-es.pdf

Malli

Aktiivisubwooferit

Mallin tekniset tiedot

Aktiivisubwooferit

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 50W
Max Teho W 150W
Herkkyys 98dB
Taajuusvaste 20-200Hz
Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm