Pioneer Tallentava kojelautakamera peruutuskamerallaVREC-DH300D

299.00 sis. alv 24% + toimitus

Tallentava kojelautakamera peruutuskameralla.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksiin! (ei koske kotiin kuljetusta)

  • Oikein-merkki Nopea toimitus Postin tai Matkahuollon kautta
  • Oikein-merkki Hyvä palvelu
Tuotetunnus (SKU): VREC-DH300D Osastot: , ,

Kuvaus

Asenna Pioneer-kojelautakamera, jotta saat mielenrauhaa, kun olet suojattuna vakuutushuijauksilta onnettomuustapauksen kuvatallenteiden ansiosta, jolloin syyllinen on helppo ja nopea tunnistaa. Joissakin maissa kojelautakamera voi jopa antaa alennusta vakuutukseen*.

Pioneerin VREC-D300D on 2-kanavainen, tehokas WQHD-kojelautakamera, 3 tuuman LCD-näytöllinen etukamera, joka kiinnitetään suoraan tuulilasiin sisäpuolelle, ja pieni peruutuskamera, joka kiinnitetään takalasiin sisäpuolelle. Etukamerassa on 135°:een laajakulmanäkymä, jolla saat kuvattua tietoja, joita muut kamerat eivät näytä.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on Pioneerin yötila. Kun VREC-DH300D käyttää Sonyn CMOS-kennoa STARVIS™-teknologialla sekä etu- että takakamerassa, se säätyy jatkuvasti parhaalla kuvanlaadulla tallentamista varten myös yöaikaan.

Enää ei tarvitse murehtia siitä, että huomaat pysäköidyssä ajoneuvossasi vahinkoja ilman, että tiedät mitä tapahtui. Pioneerin VREC-DH300D sisältää valinnaisen pysäköintitilan. Pysäköintitilan avulla voit tallentaa tapahtumat pysäköitynäkin, jotta saat etu- ja takasuojauksen silloinkin, kun et näe ajoneuvoasi. Valinnainen RD-HWK200 vaaditaan, myydään erikseen.

VREC-DH300D on helppo yhdistää mukana toimitettavan tupakansytytinvirtaliittimen ja helposti asennettavan pidikkeen ansiosta.

VREC-DH300D sisältää 16 Gt:n microSD-kortin.

*Maakohtaista. Tarkista paikalliselta vakuutusyhtiöltä.

Manuaalit

Malli

Mallin tekniset tiedot

Tekniset tiedot

• kanavainen kojelautakameraEtu- ja takakojelautakamerapaketti, tallentaa edestä ja takaa.

• (VREC) WQHDEtukamera tallentaa tarkkaa WQHD (2 560 x 1 440p) -kuvaa noin 3,7 miljoonan pikselin resoluutiolla, jotta saat selvää esimerkiksi rekisterikilvistä päivin öin.

• 135°:een laaja katselukulmaTaltioi suuri määrä tietoa vähemmillä sokeilla pisteillä, esimerkiksi moottoripyörän ohituksen vasemmalta tai oikealta tai eteen tulevan jalankulkijan tai polkupyöräilijän.

• YötilaKun ajat öisillä teillä tai tunneleissa, rekisterikilpi ja ympäröivät olosuhteet tallennetaan selkeästi. Tämä tuote soveltuu yöajamiseen käyttämänsä SONYn CMOS-kennon STARVIS ™ ansiosta.

• SONY ″STARVIS″ Sensor (Front and Rear)A SONY CMOS sensor ″STARVIS™*″ is used giving you detailed image and video capture, especially at night. *Front and Rear camera on Pioneer VREC-DZ700DC.

• PysäköintitilaMielenrauhaa siitä tiedosta, että ajoneuvoasi vahditaan ollessasi poissa. Kun ajoneuvo on pysäköitynä, tärinän aiheuttaman liikkeen tunnistaminen aloittaa automaattisen tallennuksen tietyksi ajanjaksoksi sisäisen akun avulla.

• (VREC) GPSTallenna tarkasti törmäystiedot, kuten nykyisen sijaintisi, ajoneuvosi nopeuden, matkustussuunnan ja kellonajan.

• Mukana MicroSD-kortti Pioneer toimittaa 16 Gt:n microSD-kortin tämän tuotteen mukana.