Pioneerin Full Hd kojelautakamera VREC-DZ700DC

379.00 sis. alv 24% + toimitus

Full HD kojelautakamera peruutuskameralla.

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksiin! (ei koske kotiin kuljetusta)

  • Oikein-merkki Nopea toimitus Postin tai Matkahuollon kautta
  • Oikein-merkki Hyvä palvelu
Tuotetunnus (SKU): VREC-DZ700DC Osastot: , ,

Kuvaus

Asenna Pioneer-kojelautakamera, jotta saat mielenrauhaa, kun olet suojattuna vakuutushuijauksilta onnettomuustapauksen kuvatallenteiden ansiosta, jolloin syyllinen on helppo ja nopea tunnistaa. Joissakin maissa kojelautakamera voi jopaa antaa alennusta vakuutukseen*.

Pioneerin VREC-DZ700DC on 2-kanavainen, tehokas Full HD -kojelautakamera, 2 tuuman LCD-näytöllinen etukamera, joka kiinnitetään suoraan tuulilasiin sisäpuolelle, ja pieni peruutuskamera, joka kiinnitetään takalasiin sisäpuolelle. Etukamerassa on 160°:een laajakulmanäkymä, jolla saat kuvattua tietoja, joita muut kamerat eivät näytä.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on Pioneerin yötila. VREC-DZ700DC tallentaa suurella herkkyydellä (WDR etukamerassa, WDR & HDR takakamerassa) ja käyttää SONY ”STARVIS” -kennoa sekä etu- että takakamerassa, joten kuvanlaatua säädetään jatkuvasti parasta mahdollista kuvaa varten yölläkin.

Enää ei tarvitse murehtia siitä, että huomaat pysäköidyssä ajoneuvossasi vahinkoja ilman, että tiedät mitä tapahtui. Pioneerin VREC-DZ700DC sisältää Pioneerin pysäköintitilaominaisuuden, joka pitää vahtia ollessasi poissa. Pysäköintitilan avulla voit tallentaa tapahtumat pysäköitynäkin, jotta saat etu- ja takasuojauksen silloinkin, kun et näe ajoneuvoasi. Jos kojelautakameran akku sattuu loppumaan, mukana tulevan kiinteäjohtoisen sarjan ansiosta VREC-DZ700DC tarjoaa myös Pioneerin ainutlaatuisen 24/7-turvatilaominaisuuden, joten voit saada pysyvän virtajohdotuksen ansiosta ympärivuorokautisen suojauksen 365 päivää vuodessa siltä varalta, että ajoneuvo havaitsee liikettä.

VREC-DZ700DC sisältää myös GPS:n ja sisäisen Wi-Fi-yhteyden, jotka on suunniteltu niin, että voit yhdistää älypuhelimen Pioneerin Dash Camera Interface -sovelluksen avulla. Katso tallennettuja videoita tai aseta kojelautakamera yhteensopivan iPhone- tai Android™-älypuhelimen avulla.

VREC-DZ700DC sisältää 16 Gt:n microSD-kortin.

*Maakohtaista. Tarkista paikalliselta vakuutusyhtiöltä.

Lisätiedot

Paino 1.01000 kg (kilogramma)

Manuaalit

Lataa VREC-DZ700DC-manual-OWMWEB-VRECDZ700DC-eg-VREC-DZ700DCpdf-User-Manual-en.pdf

Malli

Mallin tekniset tiedot

Tekniset tiedot

• (VREC) Full HDHerkän CMOS-kennon lisäksi tämä laite tallentaa tarkkaa Full HD (1 920 x 1 080p) -kuvaa noin 2 miljoonan pikselin resoluutiolla, jotta saat selvää esimerkiksi rekisterikilvistä päivin öin.

• 160°:een laaja katselukulmaTaltioi suuri määrä tietoa vähemmillä sokeilla pisteillä, esimerkiksi moottoripyörän ohituksen vasemmalta tai oikealta tai eteen tulevan jalankulkijan tai polkupyöräilijän.

• YötilaKun ajat öisillä teillä tai tunneleissa, rekisterikilpi ja ympäröivät olosuhteet tallennetaan selkeästi. Tämä tuote soveltuu yöajamiseen käyttämänsä SONYn CMOS-kennon STARVIS ™ ansiosta.

• SONY ″STARVIS″ Sensor (Front and Rear)A SONY CMOS sensor ″STARVIS™*″ is used giving you detailed image and video capture, especially at night. *Front and Rear camera on Pioneer VREC-DZ700DC.

• Wide Dynamic Range (WDR)Parantaa valoisan ja tumman dynaamista aluetta ja korjaa kuvaa kompensoiden yli- ja alivalotusta, jota esiintyy kirkkauden nopeissa muutoksissa, kuten yöllä tai tunnelien siirtymissä.

• High Dynamic Range (HDR-takakamera)Parantaa valoisan ja tumman dynaamista aluetta ja korjaa kuvaa kompensoiden yli- ja alivalotusta, jota esiintyy kirkkauden nopeissa muutoksissa, kuten yöllä tai tunnelien siirtymissä.

• PysäköintitilaMielenrauhaa siitä tiedosta, että ajoneuvoasi vahditaan ollessasi poissa. Kun ajoneuvo on pysäköitynä, tärinän aiheuttaman liikkeen tunnistaminen aloittaa automaattisen tallennuksen tietyksi ajanjaksoksi sisäisen akun avulla.

• 24/7-turvatilaPysäköintitilan lisäksi on 24/7-turvatila*, joka aloittaa tallentamisen automaattisesti törmäyksen havaitessaan, kun kojelautakameran sisäinen akku tyhjenee, joten voit valvoa ajoneuvoasi 24 tuntia päivässä 365 päivää vuodessa. *Turvatila vaatii suoran yhteyden ajoneuvon virransyöttöön Pioneerin kiinteäjohtoisen sarjan avulla.

• (VREC) GPSTallenna tarkasti törmäystiedot, kuten nykyisen sijaintisi, ajoneuvosi nopeuden, matkustussuunnan ja kellonajan.

• (VREC) Wi-FiSisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden avulla voit yhdistää älypuhelimesi erityisen Pioneer-kojelautakamerasovelluksen avulla*. Katso tallennettuja videoita tai aseta kojelautakamera yhteensopivan iPhone- tai Android™-älypuhelimen avulla. * Yhteensopiva älypuhelin vaaditaan. Sovelluksen saatavuus vaihtelee maittain.

• Audio-/videolähtöSisältää virransyötön ja AV-kaapelin, joka voidaan yhdistää näyttöön ajopiirturin kuvan näyttämiseksi suuremmalla näytöllä, esimerkiksi auton multimediajärjestelmässä.

• Mukana MicroSD-korttiPioneer toimittaa 16 Gt:n microSD-kortin tämän tuotteen mukana.