Pioneer Full HD Kojelautakamera VREC-170RS

149.00 sis. alv 24% + toimitus

Full HD Kojelautakamera.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksiin! (ei koske kotiin kuljetusta)

  • Oikein-merkki Nopea toimitus Postin tai Matkahuollon kautta
  • Oikein-merkki Hyvä palvelu
Tuotetunnus (SKU): VREC-170RS Osastot: , ,

Kuvaus

Asenna Pioneer-kojelautakamera, jotta saat mielenrauhaa, kun olet suojattuna vakuutushuijauksilta onnettomuustapauksen kuvatallenteiden ansiosta, jolloin syyllinen on helppo ja nopea tunnistaa. Joissakin maissa kojelautakamera voi jopa antaa alennusta vakuutukseen*.

Pioneer VREC-170RS on etukojelautakamera, jossa on 3,0 tuuman LCD-näyttö.

VREC-170RS:ssä on 139°:een laajakulmanäkymä, jolla saat kuvattua FULL HD -kuvana tietoja, joita muut kamerat eivät näytä. VREC-170RS sisältää myös GPS:n ja sisäisen langattoman yhteyden, jotka on suunniteltu niin, että voit yhdistää älypuhelimen Pioneerin Dash Camera Connect -sovelluksen avulla. Katso tallennettuja videoita tai aseta kojelautakamera yhteensopivan iPhone- tai Android™-älypuhelimen avulla.

VREC-170RS on helppo yhdistää mukana toimitettavan tupakansytytinvirtaliittimen ja helposti asennettavan pidikkeen ansiosta.

VREC-170RS on yhteensopiva 16 Gt – 32 Gt:n microSD-kortin (luokka 10) kanssa. Pioneer ei takaa microSD-korttien yhteensopivuutta. MicroSD-kortti myydään erikseen.

*Maakohtaista. Tarkista paikalliselta vakuutusyhtiöltä.

Lisätiedot

Paino 0.09400 kg (kilogramma)

Manuaalit

Lataa VREC-170RS-manual-VREC-170RS-manualpdf-User-Manual-nl-en-fr-de-it-pt-es.pdf

Malli

Mallin tekniset tiedot

Tekniset tiedot

• 1-kanavainen kojelautakameraEtukojelautakamera, tallentaa eteenpäin.

• (VREC) Full HDHerkän CMOS-kennon lisäksi tämä laite tallentaa tarkkaa Full HD (1 920 x 1 080p) -kuvaa noin 2 miljoonan pikselin resoluutiolla, jotta saat selvää esimerkiksi rekisterikilvistä päivin öin.

• 139°:een laaja katselukulmaTaltioi suuri määrä tietoa vähemmillä sokeilla pisteillä, esimerkiksi moottoripyörän ohituksen vasemmalta tai oikealta tai eteen tulevan jalankulkijan tai polkupyöräilijän.

• PysäköintitilaMielenrauhaa siitä tiedosta, että ajoneuvoasi vahditaan ollessasi poissa. Kun ajoneuvo on pysäköitynä, tärinän aiheuttaman liikkeen tunnistaminen aloittaa automaattisen tallennuksen tietyksi ajanjaksoksi sisäisen akun avulla.

• (VREC) GPSTallenna tarkasti törmäystiedot, kuten nykyisen sijaintisi, ajoneuvosi nopeuden, matkustussuunnan ja kellonajan.

• Langaton yhteysSisäänrakennetun langattoman yhteyden avulla voit yhdistää älypuhelimesi erityisen Pioneer-kojelautakamerasovelluksen avulla*. Katso tallennettuja videoita tai aseta kojelautakamera yhteensopivan iPhone- tai Android™-älypuhelimen avulla. * Yhteensopiva älypuhelin vaaditaan. Sovelluksen saatavuus vaihtelee maittain.